Η κουζίνα των καταστημάτων Μπουκιά και συχώριο χρησιμοποιεί μόνο αγνά υλικά

Τα αγνά υλικά μας

Τελικά έχει πολύ μεγάλη σημασία η ποιότητα των υλικών στη μαγειρική. Στη Σουηδία στη σαλάτα τους βάζουν ηλιέλαιο, εμείς εδώ αγαπάμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Αγαπάμε την επώνυμη φέτα και όχι το λευκό τυρί άλμης.

Το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη σαρδέλα Καλονής, τις φακές Εγκλωβής και τα φασόλια Πρεσπών. Παλεύουμε να βρούμε την καλύτερη πρώτη ύλη. Δεν είναι πάντα εύκολο, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και επώνυμες ελληνικές εταιρείες και ψάχνουμε συνεχώς για το καλύτερο. Πράγμα που εύκολα θα διαπιστώσετε δοκιμάζοντας το φαγάκι μας.

Ο αγώνας της ποιότητας συνεχίζεται.