Ποιοι είμαστε


Το Μπουκιά και Συχώριο είναι μια σειρά από τέσσερα καταστήματα που ετοιμάζουν Ελληνικό φαγητό με επιλεγμένα Ελληνικά υλικά. μαγειρεύουμε κάθε μέρα στα καταστήματά μας με φρέσκα λαχανικά, φρέσκο κρέας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και γνήσια Ελληνική φέτα.

Όλα μας τα φαγητά έχουν την σφραγίδα της Ελληνικής γεύσης.

Ξεκινάμε το μαγείρεμα αξημέρωτα για να είμαστε έγκαιρα έτοιμοι στις 11.00 η ώρα που ανοίγουμε την πόρτα μας.

Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημά μας, να επιλέξετε και να παραλάβετε μόνοι σας το φαγητό, η να σας το στείλουμε στο σπίτι με ένα τηλέφωνο.

Είμαστε μια δεμένη και αγαπημένη ομάδα που έχουμε το μυαλό μας συνέχεια στο πως θα ικανοποιήσουμε την πελατεία μας.

Το Μπουκιά και Συχώριο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους που αγαπούν την μαγειρική.

Ψάχνουμε συνταγές και υλικά απ’ όλη την Ελλάδα και καμιά φορά από το εξωτερικό. Tο πρώτο μέλημα που έχουμε είναι η νοστιμιά μέσα από καθαρές και επώνυμες πρώτες ύλες.Η φιλοσοφία μας


Δεν είναι μόνο το μεράκι που μας έκανε να ανοίξουμε αυτό το εστιατόριο αλλά και η ανάγκη να παράγουμε και να υλοποιήσουμε την φιλοσοφία που έχουμε για το καλό φαγητό.

Tnν δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα εποχή που ζούμε, κάθε επιχειρηματική προσπάθεια οφείλει να έχει ένα κοινωνικό πρόσωπο.

Τα περισσεύματα του φρέσκου φαγητού ημέρας παραδίδονται στην εκκλησία ή σε ειδικούς οργανισμούς για τα συσσίτια των αναξιοπαθούντων.

Το προσωπικό επιλέγεται, όσο αυτό είναι δυνατόν, από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Το κοινωνικό πρόσωπο μιας εταιρείας τόσο μικρής όσο η δική μας μπορεί να δώσει το παράδειγμα για ένα κοινωνικό αγκάλιασμα. Να είστε σίγουροι ότι θα το παλέψουμε.

Άφησα τελευταία τη φιλοσοφία μας για το φαγητό. Και αυτό είναι το κλασικό ελληνικό φαγητό με ένα άγγιγμα νεωτερισμού.

Θα υπάρχουν κάθε μέρα πίτες και τάρτες που θα πουλιούνται με το κομμάτι, αλλά και σε ταψί ολόκληρο. Τουλάχιστον τρεις σαλάτες και το μενού των μαγειρευτών φαγητών θα έχει πάντα ένα λαδερό φαγητό, ένα φαγητό με κοτόπουλο, ένα φαγητό με ψάρι, ένα φαγητό με όσπρια και τα υπόλοιπα με μοσχαράκι.

Νομίζω ότι η εναλλασσόμενη καθημερινή ποικιλία θα ικανοποιήσει τα γούστα σας. Και βέβαια κάθε μέρα έχουμε ξεχωριστά πιάτα ημέρας, για να ικανοποιούμε τόσο τους gourmet, όσο και την αδιάκοπη ανάγκη μας για ανανέωση και πειραματισμό.

Η ποιότητα των υλικών στη μαγειρική έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Αγαπάμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Αγαπάμε την επώνυμη φέτα. Επιλέγουμε τα υλικά που βάζουμε και στο σπίτι μας όταν μαγειρεύουμε για τους αγαπημένους μας. Παλεύουμε να βρούμε την καλύτερη πρώτη ύλη.

Δεν είναι πάντα εύκολο, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και επώνυμες ελληνικές εταιρείες και ψάχνουμε συνεχώς για το καλύτερο. Πράγμα που εύκολα θα διαπιστώσετε δοκιμάζοντας το φαγάκι μας.

Ο αγώνας της ποιότητας συνεχίζεται καθημερινά ψάχνοντας σε όλη την Ελλάδα.